Si compres als establiments de Xarxa, COMPRES BÉ!

El comerç adherit a Xarxa Comercial de Viladecans, és un comerç amb garantia. Un comerç especialitzat, de qualitat, amb un elevat grau d’atenció personalitzada i amb la millor relació preu-qualitat. A més, si compres als establiments de Xarxa, podràs gaudir de tots aquests serveis addicionals:
 
Atenció al Client Xarxa Comercial t’ofereix informació detallada sobre els comerços adherits i t’assessora en les teves compres. Si tens dubtes o no trobes el que busques, nosaltres et podem assessorar. També lliurem informació sobre horaris i ofertes vigents dels nostres establiments adherits. Visita’ns a la nostra seu o truca’ns. Estem a la teva disposició!
 
 
Campanyes Promocionals Els establiments de Xarxa Comercial t’ofereixen al llarg de tot l’any diferents promocions on pots guanyar un munt de premis!: campanya de Nadal, Rebaixes, Dia del Pare i de la Mare, Sant Jordi, regals promocionals en Fires, etc. Consulta la campanya vigent a la home de la nostra web, o bé al carrer, mitjançant les banderoles identificatives que tenen els establiments adherits.
 
 
Fires Comercials Gaudeix de les Fires que organitzem des de Xaxa, amb la col.laboració e l’Ajuntament, i coneix l’oferta comercial de la ciutat: Firestoc, Carrer del Comerç a la Fira de Sant Isidre, Comprem a la Fresca, Fira Medieval de Viladecans, etc.
 
 
Temps de Pàrking Gratuït Una compra ràpida i sense obstacles. Si compres als establiments de Xarxa Comercial, una part important dels nostres associats t’oferiran descomptes en aparcament.
 
 
Web de Xarxa Una web de Xarxa interactiva, on t’informem de totes les novetats de Xarxa, campanyes, promocions, ofertes dels nostres socis i on pots participar de forma activa.
 
 
Compra online a la Botiga de Xarxa! Compra amb més facilitat a través de la nostra botiga virtual i amb la garantia de Xarxa Comercial. A la nostra botiga, trobaràs productes i serveis de tot tipus. Compra online de forma immediata i escull si vols rebre la teva compra a casa o bé passar-la a recollir per l’establiment. La millor oferta al teu abast! Entra i descobreix…
 
 
Xarxa a les Xarxes Socials Xarxa és present a les xarxes socials. El nostre perfil de Facebook i Twitter t’informa de l’actualitat de Xarxa, i des d’auí podràs interactuar d’una forma oberta. Encara no ens segueixes?.
 
 
Mapa-Guia Comercial de Xarxa Busques un establiment concret? Vols descobrir quina oferta comercial té la ciutat de Viladecans? Xarxa aglutina un nombre important d’establiments de tots els sectors. Podràs obtenir informació detallada dels establiments i veure si tenen alguna oferta promocional vigent. Consulta la nostra Guia Comercial. I si vols rebre a casa un mapa-guia comercial gratuïtament, només cal que ens ho sol.licitis via mail o telefònicament.
 
 
Tarja Regal de Xarxa El millor regal ja existeix. Si vols obtenir una targeta regal, perquè el destinatari la utilitzi en els establiments adherits, ja pots passar a buscar-la per la seu de Xarxa a partir de Juliol de 2011.
 
 
Tarja Client de Xarxa Xarxa disposa d’una tarja client amb moltes avantatges pel comprador, i totalment gratuïta, amb l’entitat la Caixa. Les promocions exclusives s’activaran a partir del 2012.
 
 
Borsa de Treball Si vols treballar en algun dels establiments adherits, Xarxa recull el teu CV i el distribueix en funció de les ofertes vigents. Si hi estàs interessat, envia’ns un correu electrònic a info@xarxcomercial.cat, adjuntant el teu CV i una carta de presentació, i et donarem resposta immediata. Gràcies.